Gemiva bedankt De Meander

Op woensdag 4 april heeft Gemiva puddingbroodjes verkocht bij De Meander en bij het Antoniuscollege. Gemiva gebruikt de opbrengst voor de Roparun. Graag delen zij het succesvolle resultaat met ons:

"Nadat onze collega's bij een bakker dozen vol puddingbroodjes hadden gemaakt, waren wij te gast bij het Antoniuscollege op de John Mottstraat in Gouda en op De Meander aan de Groen van Prinsterersingel in Gouda. Dozen met totaal 220 broodjes op het Antoniuscollege en 180 broodjes op De Meander, die we voor 1 euro per stuk mochten verkopen voor het goede doel. We gaan namelijk met een team van de Gemiva-SVG groep meedoen met de Roparun. De jaarlijkse estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Dit alles met het doel zoveel mogelijk sponsorgelden op te halen voor mensen met terminale kanker.

Oprechte interesse

Prachtig dat de leerlingen de broodjes erg lekker vonden. Twee leerlingen waren in de grote pauze zelfs stiekem eerder weggeglipt uit de les en vlogen in hun haast zelfs uit de bocht, omdat ze bang waren dat de broodjes anders op zouden zijn. Maar nog mooier was de oprechte interesse van de leerlingen voor de opzet van de Roparun en het doel van deze actie. Een mooie ochtend met een prachtig resultaat; we hebben € 450,- opgehaald met donaties en verkoop. Dank De Meander en het Antoniuscollege voor de gastvrije ontvangst en wie weet volgend jaar weer. Mochten er nog mensen zijn die graag willen sponsoren dan kan dat via www.roparun.nl. Ons team is team 180 Gemiva-SVG Groep".