Derde klassen genieten van reis naar Londen

Eind maart zijn de derde klassen naar Londen gereisd. Docent mw. Bakirhan schreef er een kort verslag over.

"De reis begon met een kleine vertraging door de files in Nederland en België. Maar in de middag stonden we vol enthousiasme voor het hotel. Drie dagen hebben we mogen genieten van Londen en de bezienswaardigheden, ondanks dat er af en toe een kleine bui kon vallen.

We hebben veel gewandeld, naar Buckingham Palace, the Embankment, St. Paul’s Cathedral, the Monument of the Great Fire en ook naar diverse musea. Van het Science museum naar the Crystal! We hebben de rivier Thames van bovenaf mogen bezichtigen door over te steken met de kabelbaan, wat voor de meesten een spannende ervaring was. Ook hebben we mogen ervaren hoe men in Londen reist met het openbaar vervoer.

Tijdens de activiteiten hebben de leerlingen ook hun vrije tijd kunnen gebruiken door een bezoek te brengen aan onder andere the Harrods, het meest beroemde warenhuis van Londen.

De reis hebben we afgesloten met de musical School of Rock! Waar we allemaal van onder indruk waren! De begeleiders en de leerlingen hebben enorm genoten van de reis".

 
04-2018 Londenreis derde klassen